Can Valent cau!

Can Valent cau

Can Valent és una masia que pot tenir els seus orígens en el segle XII.

Actualment, forma part del catàleg de patrimoni de la ciutat de Barcelona, però el seu estat de conservació és deplorable i vergonyós.

Des de l’AV de Porta i de l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris volen donar a conèixer l’estat d’abandonament i de deteriorament que pateix Can Valent i demanar a l’Ajuntament de Barcelona-Districte de Nou Barris que prengui les mesures pertinents i necessàries per garantir-ne la conservació.

No n’hi ha prou de tapiar portes i finestres o instal·lar una reixa!

Demanem la seva recuperació per a l’ús del barri i de la ciutat!
Recuperem la nostra història!

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies