Habitatge i Realitat. Debat Social entorn la situació de l’habitatge

Ens complau informar-vos que des de l’Assemblea per l’Habitatge Digne – Prou Especulació! hem organitzar un seguit de xerrades, vídeos, tallers, etc.. per tal de donar a conèixer les diferents cares de l’especulació i la violència immobiliària, així com les possibles alternatives i mesures en contra. Totes aquestes jornades les hem englobat dins de les jornades “Habitatge i Realitat. Debat social entorn la situació de l’habitatge”.

Us anirem informant de totes les activitats mitjançant aquesta i d’altres webs d’informació, cartells, publicacions, etc.. esperem que col·laboreu amb el boca a boca per tal de que les convocatòries arribin a tota persona interessada, o no. Si voleu rebre informació de primera mà de les activitats englobades dins de les jornades, així com d’altres que es puguin dur a terme, us podeu subscriure a la llista de distribució de l’assemblea enviant un correu a habitatgedigne@googlegroups.com. Per trobar la informació completa de les jornades hem habilitat una direcció on trobareu el calendari complert amb totes les dates. Per qualsevol dubte contacteu amb nosaltres mitjançant la nostra direcció de correu.

Us esperem durant el mesos de març, abril i maig a qualsevol de les activitats i us recordem que l’assemblea està sempre oberta a noves persones i col·lectius que vulguin dir la seva.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies