Festival de Sopes del Món Mundial a Nou Barris

Festival de Sopes del Món Mundial a Nou Barris
Per tercer any consecutiu es va celebrar a Nou Barris el Festival de Sopes del Món Mundial i per primer cop l’Assemblea per l’Habitatge Digne hi va ser present. Especialment per l’ocasió, el nostre company Pablo va preparar una recepta especial “Sopa de fetge de porc capitalista”. Aconseguir determinats ingredients no va suposar cap problema, per desgracia avui en dia ens sobren segons quins. La sopa va tenir una bona acollida y vam aprofitar per donar-nos a conèixer una mica més. Cal agrair a Pablo la creació culinària i les hores de preparació.

Durant la celebració del Festival, vam rebre la visita de dos coneguts especuladors que amb una gran habilitat van esquivar la sopa número 26, la nostra. Pel que es veu l’antropofàgia no es una de les seves aficions.

Així doncs, com a ADH, ens quedem amb un bon sabor de boca després de poder compartir durant tot un dia tasts i paraules entre els diferents col·lectius i persones que ens vam arreplegar al voltant de les olles. El Festival de Sopes del Mon l’organitzen 9 Barris acull i la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements de Nou Barris.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies