Carnaval 2006 a Nou Barris

El dissabte de carnaval, durant la rua del districte de Nou Barris, una colla d’estafadors i mafiosos de “Notengocasa” i “Don Listo”, dues immobiliàries conegudes, han volgut estafar-nos venent una propietat immobiliària durant la festa.

Carnaval 2006 a Nou Barris

Afortunadament, la gent que hi havia gaudint del carnaval els va respondre amb crits d’especuladors, “xoriços”, etc…

Des d’ aquí fem un crit d’alerta contra aquesta colla. Són molt perillosos, fins al punt que deixen sense casa o obliguen a anar-se’n del barri als veïns que hi vivim. Els reconeixereu per la seva corbata verda. Ja ho sabeu, si us els trobeu no ho dubteu: feu-li saber el que penseu d’ ells.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies