Miles de Viviendas okupada de nou

Miles ha estat okupada de nou amb les veines i veïns de la Barceloneta. Miles continuarà sent un centre social, cultural i polític i un servei de gratuïtat pel barri de la Barceloneta.

MILES ÉS DE LA BARCELONETA
Bloquegem l’enderrocament perquè aquest és l’inici d’un pla urbanístic que només persegueix una substitució de població, la més vulnerable, la de menys recursos, per convertir un barri ple de vida en un pastís immobiliari.

Bloquegem l’enderrocament perqué després en vindran molts més, i no en deixarem passar cap. En aquest barri s’ha acabat la ressignació, s’ha acabat la por, s’ha acabat la impunitat pels pocavergonyes que juguen amb les nostres cases, vides i il.lusion a base de bitlleteres inflades fraudulentament, o de pretesos faors que després n no acaba mai de pagar a la vida.

Ens havien pres la casa, però els nostres somnis seguien intactes
Ens havien trencat la vida, pero encara no havíem Ens havien obert una ferida que no oblidarem, pero l’afirmació del nostre desig el que ens recorda és que l’acció i la ràbia són més valioses que la desesperació.

-Sommiem amb una barceloneta per viure, per estimar, per compartir entre iguals, per lluitar també, per suposat, però amb la confiança, alegria i valor que trobem en una gran alianza del veïnat.
-Sommiem amb una Barceloneta que pugui decidir i projectar a la gent que es juga la vida en ella.
-Sommiem amb una Barceloneta que tira endavant sense la necessitat d’expulsar a milers de persones i sese punyalades per l’esquena per part dels cacics passats de moda.

-Miles segueix a la Barceloneta perqué és de la Barceloneta
-Seguirem treballant mà a mà amb les associacions, grups i persones individuals que no es rendeixen davant d’actuacions despòtiques, que no tenen por d’amenaces arbritàries i que amb l’acció col.lectiva defensen una vida que la pena viure.

-Desitgem una vida bona, d’empeus i amb els amics
-Desitgem defensar el que és nostre, el que és comú i el que és íntim com l’ús lliure per nens, joves, mares o vells dels carrers i les places com les pràctiques de bon veïnatge i vida quotidiana a ls carrrs com l’apropiació i l’ús col.lectiu dels espais abandonats etc, etc, etc
-Desitgem seguir parlant amb els nostres veïns i veïnes per arribar a entendre els matisos i poder intervenir amb justícia sobre els problemes que ens afecten.
-En definitiva desitgem continuar l’elaboració del pla alternatiu pel barri i amb el barri.
-perquè desitgem viure a la Barceloneta.

“La casa es queda, ens treuen per la porta i tornem a entrar per la finestra. Nosaltres vivim aquí i tornarem els cops que faci falta”

Vía Indymedia Barcelona

Ara mateix s’està fen una concentració en protesta contra l’enderrocament de l’edifici de miles de viviendas. Miles de Viviendas convoca a tothom amb urgència a la concentració davant la casa, es realitzaran accions simboliques i de protesta.

Miles es del Barri! No al endererroc!!!
Passeig Joan de Borbó 11

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies