Desallotgen amb violència Miles de ViviendasFes “click” ver veure el video

A quarts de sis de la matinada efectius de la policia autonòmica han procedit a desallotjar l’edifici Miles de Viviendas, abandonat des de feia 10 anys al barri de la Barceloneta i alliberat per un grup de veïns i veïnes dos anys enrera. Amb una grua llogada, varis mossos d’esquadra han pujat a la façana on s’hi trobaven tres residents que, per evitar el desallotjament, s’han penjat d’una biga. El cos policial no ha adoptat les mesures de seguretat pertinents per tal de garantir la integritat física de les persones que estaven penjades pel que es decidirà adoptar mesures legals, segons els manifestants.

Minuts més tard, les persones de l’edifici i altres veïns congregats, han encerclat una furgoneta i una camioneta amb material de construcció, per evitar que es tapiessin les portes i les finestres de l’edifici, però els mossos d’esquadra no ho han permès i ha carregat contra els manifestants. En els moments de tensió varis testimonis afirmen haver vist com agents tiraven ganivets al terra i es tem que això pugui ser utilitzat com a prova falsa acusatòria. El diari 20minutos.es informa que el cos obrirà diligències per tal de veure què ha passat amb els ganivets.

Després de la segona càrrega policial, un resident de Miles de Viviendas ha patit un fort com de porra al clatell, pel que s’ha requerit d’assistència sanitària.

Un cop més es dibuixa amb claretat el cinisme extrem de qui ordena desallotjaments “de bon rotllo” i la repressió “de debò” a tot allò que lluita i viu, en un moment on el veritable rostre del feixisme tripartit es mostra cada cop més evident.

La concentració ha estat desconvocada davant les agressions i amenaçes dels mossos de començar a efectuar detencions si en 5 minuts no es disolia.

Vía DVActivisme.org

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies