Els mossos desallotgen il.legalment una nova okupació

Dissabte 16 de setembre va tenir lloc una nova okupació a Nou Barris, dins la campanya per una vivenda digna un grup de persones van entrar a l’edifici abandonat situat al carrer Alt de Roquetes número 53 per netejat-lo irehabilitar-lo.

Un hora després de l’inici de l’acció, quan ja s’havien penjat un parell de pancartes i havent explicat al veïnat les motivacions de l’acció, van aparèixer quatre dotacions dels mossos d’esquadra als quals se’ls hi va comunicar que tal i com es desprèn de la legislació vigent, no podien entrar a l’immoble sense ordre judicial en tractar-se d’un edifici abandonat.

Acte seguit i sense cap mena d’explicació van procedir a accedir a l’interior de l’edifici esbotzant la porta, un cop a dins van agredir i enmanillar a les sis persones que van trobar en aquell moment i les van traslladar a la comissaria de les Corts. Diferents entitats de Nou Barris i amics i familiars dels detinguts van convocar una concentració per la tarda davant la comissaria per exigir la llibertat dels 6 detinguts i denunciar l’impunitat dels mossos.

Finalment diumenge dia 17 van poder sortir en llibertat amb càrrecs, sota les acusacions de desobediència, danys i usurpació. L’única denúncia que hi ha interpossada és la d’un veí que va denunciar l’okupació ja que la seva casa va patir, segons ell, alguns desperfectes, però el propietari de l’inmoble okupat en cap moment a denunciat els fets i per tant el desallotjament fou totalment il.legal.

AHD + Contra-Infos 19/9/06

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies