Entitats de Nou Barris exigeixen la llibertat de les sis personas detingudes

Des de les entitats del teixit associatiu de Nou Barris sotasignants manifestem que en relació als fets ocorreguts durant el matí d´avui dissabte 16 de setembre:

-Un grup de joves pertanyents a diverses entitats de Nou Barris han realitzat un acte reivindicatiu pel dret a la vivenda digna, amb l’entrada a un edifici abandonat situat al carrer Alt de Roquetes número 53, procedint a la seva rehabilitació i neteja.
-Una hora després de l’inici de l’acció, quan ja s’havia penjat un parell de pancartes i havent explicat al veïnat les motivacions de l’acció, han aparegut quatre dotacions dels mossos d’esquadra amb qui s’ha intentat dialogar sense que aquests escoltessin cap mena de raonaments. Se’ls hi comunicat que tal i com es desprèn de la legislació vigent, no podien entrar a l’immoble sense ordre judicial en tractar-se d’un edifici abandonat.
-A continuació i sense cap mena d’explicació han procedit a accedir a l’edifici mitjançant l’esbotzament de la porta de la casa. Un cop a dins han emmanillat a les sis persones que hi eren i els han conduït fins a vehicles policials. Des d’allí els han traslladat fins a les dependències de la comissaria de Travessera de Les Corts.

-Davant d’aquests fets exigim l’immediata posada en llibertat de les 6 persones detingudes.

-Defensem les accions per una vivenda digna i en contra de l’especulació.

Coordinadora d’Entitats de Nou Barris
Bidó de Nou Barris que gestiona l’Ateneu Popular de Nou Barris
Associació Roket Project que gestiona el Kasal de Joves de Roquetes
Assemblea per l’Habitatge digne de Nou Barris
Ara 9 Barris
Rádio Línea IV
PECA que gestiona el Casal de Barri de La Prosperitat
Coordinadora Cultural de Nou Barris

Barcelona, 16 de setembre de 2006

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies