La Llagosta es declara lliure de desnonaments i x dació hipotecària

la llagosta mocion contra desnonaments aprovada
La passada nit del 30 de setembre el ple al complert (ICV-EUiA-CpLl-PSC-PP i CIU) va aprovar la moció al ple (desprès del març 2011 votar a favor de la dació en pagament): per evitar els desnonaments i la urgent implantació del parc de lloguer públic. Aquesta moció ciutadana va ser presentada per l’Assemblea Popular de la Llagosta (desprès del 15M) i recolçada per uns centenar de signatures.
El consitori es va comprometre a crear una Comissió mixta entre polítics i afectats (amb técnics municipals) per crear protocols d’urgència per trobar solucions dignes per les famílies en cas d’execució hipotecària o desnonaments per motius econòmics justificats. El més destacable del ple, a més de la propera creació d’aquesta eina de participació i pressió ciutadana, és l’acord per mediar amb les entitats financeres per a que els habitatges embargats passin a formar part del parc de lloguer social del municipi.

Us adjuntem una foto dels membres de l’assemblea i la PAH desprès del ple.

SÍ SE PUEDE !!

Adjuntem també la moció aprovada.   format RFT ….   format PDF

Raquel i Desi de la PAH de la Llagosta
afectadoshipotecallagosta@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies