29-setembre: Aturat desnonament de 5 families al Raval


L’edifici, al Carrer Sant Pau 109, comptava amb la presència de 200 veïns concentrats a les portes des de les 6 del matí. Defensaven que les persones que hi viuen continuïn als pisos. 5 de les famílies afectades tenen nens i a la resta hi ha circumstàncies molt diverses. L’únic moment de certa tensió s’ha viscut a dos quarts d’onze del matí quan el procurador de la propietària s’ha apropat a la finca per veure com estava la situació.

Sílvia, una portaveu dels concentrats davant la porta de l’edifici, diu que s’està demostrant que la pressió dels ciutadans pot evitar el desallotjament de veïns que no poden pagar.

Tot l’edifici pertany a una única propietària. Al marge dels 11 pisos que està previst desallotjar, n’hi ha dos on hi viuen dues famílies que paguen el corresponent lloguer.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies