Xarxa catalana pel dret a l’habitatge i la ciutat.

Neix l’embrió d’una lluita ciutadana unitària i popular.

El dissabte 20 de febrer del 2010 a l’Avv de l’Esquerra de Eixample va nèixer aquesta xarxa ciutadana amb la voluntad d’aplegar els conjunt de moviments catalans que lluiten pels drets ciutadans a l’habitatge, la ciutat i el territori front la dictadura de les finances i els beneficis privats del gran capital.

———- PER QUÈ HO FEM ?———-

Més de 30 persones a titol individual i en nom d’entitats van decidir preparar, per finals de la primavera del 2010, una gran jornada dels moviments socials per convertir l’habitatge en un dret exigible a les Administracions. Tothom es va mostrar contrari al Pacte Nacional de l’Habitatge de Catalunya, que després de dos anys solament ha desenvolupat normatives favorables a la banca, immobiliaries i grans constructores.

———- COM TREBALLAREM? ———-

L’objectiu inicial d’aquest embrió de Xarxa es preparar l’Assemblea constituent de finals de primavera, per la qual cosa, els components s’han repartit les tasques per assegurar l’èxit. Així hi haurà una comissió que prepararà un document de presentació per afegir nous col·lectius al projecte. Un altra comissió prepararà l’extensió i el contacte. Una tercera portarà tot el tema de visibilització mediàtica i finalment una de mobilització que ajudarà a donar el perfil públic a la Xarxa a través d’accions de tota mena, des de la denúncia fins a concentracions, accions legals, etc

———- QUAN ES TROBAREM DE NOU? ———-

Aquesta trobada neix fruit dels tallers del Fum Social Català del 2010 on es varen donar les sinergies que han permés aplegar aquest projecte on participa ProuEspeculació.
La propera reunió ampliada serà el dissabte 17 d’abril a la Universitat Oberta “la Rimaia” si tot va be. La gent organitzada per tallers pel mati, després dinar i finalment assemblea plenària.

Print Friendly, PDF & Email

1 comentario en «Xarxa catalana pel dret a l’habitatge i la ciutat.»

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies