Encara no hi ha habitatge digne, continuem treballant!

Fins quan esperaràs per fer alguna cosa per l’habitatge digne? L’especulació no s’atura i per moltes mesures que surtin dels polítics, totes sabem que no faran de l’habitatge una cosa digne i accessible.

Aquesta lluita no es només cosa de joves, no volem únicament un pis per poder marxar de casa, treballem per un habitatge digne per a totes les persones! Hipotecada o de lloguer, per tenir un sostre no vol dir que això no vagi amb tu.. el treball encara continua, o creus que el que pagues cada més per les quatre parets es digne?

El proper dijous 26 d’Octubre, l’Assemblea per l’Habitatge Digne de Nou Barris – Prou Especulació! es reunirà a les 20:00h als locals de l’AAVV de Porta, al carrer Estudiant 26-28. Si creus que pots fer quelcom més per l’habitatge digne que ignorar el tema fins que necessitis un pis i te n’adonis de com està la situació, t’esperem el proper dijous.fins-quan.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies