Acampada contra l’especulació a Nou Barris

Avui dijous han començat els actes del cartell de la Setmana de Lluita a Nou Barris. Després de la cassolada, s’han projectat dos documentals, El Forat de Falconetti Peña i Barcelona 2006: L’any del civisme de Jordi Oriola.

Simultàniament a la projecció, s’ha començat la instalació d’una acampada a la Plaça Angel Pestaña ( Prosperitat – Nou Barris ) amb la intenció de fer visible el problema de l’habitatge. Us convidem a participar de l’acampada aquesta nit, divendres i dissabte!

Acampada a Nou Barris

Acampada a Nou Barris

Acampada a Nou Barris

La Setmana continua endavant! T’esperem a la Acampada per l’habitatge digne i contra l’especulació a la Plaça Angel Pestaña. Fem visible la situació de precarietat en que vivim quan més els hi cou. Planta’t contra l’especulació i per l’habitatge digne!

Actualització
Aquesta matinada, al voltant de les 3:30, quatre furgones i tres patrulles de la Guardia Urbana s’han presentat a la Plaça Ángel Pestaña i han desallotjat l’acampada per l’habitatge digne i contra l’especulació.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies