A Nou Barris Està Tot Fatal!

Acció a Nou Barris dins del Està tot Fatal!

Acció a Nou Barris dins del Està tot Fatal!

EL BARRI ESTÀ FATAL PERQUÈ L´HABITATGE ÉS UNA ESTAFA.
Ens fan fora del barri. En tres anys s´ha doblat el preu dels pisos nous, de segona mà i de lloguer. Nou Barris és el districte de Barcelona on més han pujat els preus. En els últims quinze anys, 44000 joves han marxat del barri perquè no es poden pagar un habitatge.

EL BARRI ESTÀ FATAL PERQUÈ EL CIMENT ENS OFEGA.
La urbanització i la construcció destrueixen el barri. Es continuen construint nous pisos que no podem pagar, mentre que es calcula que hi han uns 8000 pisos buits; es construeixen centres comercials i gratacels allà on haurien d´anar equipaments socials; es construeixen pisos de protecció oficial que no solucionen res allà on haurien d´anar parcs i espais per la gent.

EL BARRI ESTÀ FATAL I l´AJUNTAMENT ÉS RESPONSABLE.
La tercera part del pressupost municipal prové d´operacions urbanístiques i immobiliàries. S´ignoren les demandes veïnals i són moltes les necessitats del barri que any rere any es van ajornant. Alguns equipaments s´han tancat i altres estan a punt de tancar. Es malgasten diners públics en una festa major del districte que es fa servir com a campanya electoral, alhora que augmenta la repressió a les formes de creació i expressió populars: prohibicions, burocràcia, multes…

PASSEM A L´ACCIÓ!
Tenim dret a quedar-nos i no marxarem. L´habitatge no pot ser una mercaderia i no treballarem ni ens hipotecarem la vida per l´enriquiment d´uns quants. No volem cap grua al barri, no volem més ciment. Arriben les eleccions però no esperem solucions dels qui són responsables del problema. Passem a l´acció!

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies