Assemblea Popular de Barris

Aquest any el tema de La Cultura va de Festa és com participem i decidim els veïns i veïnes en aquelles qüestions que ens afecten col·lectivament: el barri, els equipaments, l’habitatge, la ciutat, els drets … i la política en general, entenent política com la gestió col.lectiva de les nostres vides i no la tasca que, malauradament, fan els “polítics”.

Per altra banda, a tota la ciutat, i en el marc de la campanya Soles No Podem, és realitzaran diferents assemblees populars al carrer el dia 5 de maig: Sants, el Raval, Gràcia, Poblenou i l’Eixample ja han confirmat la convocatòria. L’objectiu és, a pocs dies de ser bombardejats per la campanya electoral, però sense tenir res a veure amb aquesta, fer visible el conjunt de lluites, moviments socials i organitzacions veïnals que dia a dia practiquen, creuen i busquen una altra forma de fer política, contraposada a la pràctica vertical imposada des de les institucions.

Així doncs, aprofitant la coincidència del Soles No Podem i La Cultura va de Festa,  un grup de gent de diferents àmbits de Nou Barris hem proposat una convocatòria d’assemblea popular oberta i al carrer per DIVENDRES 4 DE MAIG, A LES 19:30, MARQUESINA VIA JÚLIA.

Us esperem!

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies