Alerta de desallotjament de Miles de Viviendas

Tenim alerta de desallotjament de Miles de Viviendas per a les cinc d’aquesta matinada. Convoquem una concentració de suport a les 4.30h d’aquesta nit i durant tot el matí. Hi haurà actuacions, música, esmorzar i molt més. La direcció es Passeig Joan de Borbó 11, metro Barceloneta.

Sembla ser que la nova estratègia de desallotjaments de l’Ajuntament és que aquests passin el més desapercebuts possible, que els surtin prou barats a aquells que els ordenen i es diuen d’esquerres i sensibles a l’okupació. Vine a visibilitzar l’intent de desallotjament, vine a parar-lo!

Els interessos que empenyen aquest desallotjament són els mateixos que amenacen la Barceloneta amb un pla urbanístic devastador. Si fóssim desallotjades, volem que aquest edifici quedi per a ús directe dels veïns del barri. No volem que hi facin negoci ni Port 2000, motor de privatització del port i veritables cacics de la Barceloneta, ni el Ministeri de l’Interior per a engreixar l’economia de guerra.

Desallotgem Iniciativa!
Desallotgem l’Ajuntament… i tot aquest ordre de tristesa!

Miles de Viviendas
www.sindominio.net/miles

Actualització:
Frustrat l’intent de desallotjament, es manté la convocatoria a Miles de Viviendas

 

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies