Jornades per un habitatge digne a Badalona

Jornades Habitatge a BadalonaDiverses persones i entitats de badalona preocupades per la situació de l’habitatge a badalona han decidit passar a l’acció. Però no volen pas fer-ho sols/es, necessiten de la teva ajuda! Per això comencen la seva campanya el proper dissabte dia 3, amb unes jornades de debat per conscienciar i posteriorment debatre sobre quines accions s’han de prendre per solucionar-ho tots/es plegats/des.Dissabte 3 febrer, Centre Cívic Dalt de la Vila (C. Germà Bernabé, s/n – cantonada c. Temple).

– Xerrades-debat de 10h a 14h. Al debat intervindràn:
* Robert González (sociòleg i expert en moviment socials i habitatge);
* Joan López (tècnic habitatge de l’ajuntament de Ribes);
* Oriol Bota (economista social)
* i un membre de l’assemblea popular per un habitatge digne.
– Dinar ‘in situ’ per l’autogestió a les 14h.
– A les 16h, Assemblea per preparar la campanya.
– A les 18h, Acte públic de presentació de la Plataforma
– Per finalitzar, a les 18.30h., cine-fòrum: ‘La estrategia del caracol’

Més informació : habitatgedignebadalona.bloc.cat

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies