Un Chabola a Nou Barris

El passat dissabte 8 de novembre, les persones que passaven per la plaça Llucmajor de Nou Barris, van trobar-se amb una txabola formada per una serie de mobles escampats i adornada amb cartells de convocatòria per la manifestació contra el Barcelona Meeting Point i de resistència contra les immobiliàries..

La gent s’apropava i llegia els cartells, els més tímids ho feien des de lluny. Es formaven grups improvisats que parlaven de lo difícil que tenien els seus fills per trobar pis, i compartien experiències i situacions.

Chabola en Llucmajor

 No sabem si aquesta instal·lació va aconseguir animar a les persones que per allí passaven a assistir a la manifestació contra el Barcelona Meeting Point, però el que si va provocar es un seguit de reaccions que esperem que facin adonar-se que aquest es un problema de totes i tots i que des de els barris hem de buscar una solució.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies