PROUESPECULACIO-500X20 participa en la marcha del 19-J con los indignados de Barcelona

Nuestra Asociación y miembros de la Assemblea d’Habitatge del barrio nos añadimos a la columna del distrito organizada por la Acampada de Nou Barris. Más tarde confluiamos con la columna del distrito de Sant Andreu para bajar hasta el centro de la ciudad-pza catalunya paralizando la Avenida Meridiana y la Gran Vía, donde los coches paradostocaban el claxon en sañal de solidaridad. Por el camino se nos unió la columna de l’Eixample-dreta.
Aquí algunas imágenes y más en el blog de la Acampada de 9Barris:
Xarxa catalana pel dret a l’habitatge i la ciutat.

Neix l’embrió d’una lluita ciutadana unitària i popular.

El dissabte 20 de febrer del 2010 a l’Avv de l’Esquerra de Eixample va nèixer aquesta xarxa ciutadana amb la voluntad d’aplegar els conjunt de moviments catalans que lluiten pels drets ciutadans a l’habitatge, la ciutat i el territori front la dictadura de les finances i els beneficis privats del gran capital.

———- PER QUÈ HO FEM ?———-

Més de 30 persones a titol individual i en nom d’entitats van decidir preparar, per finals de la primavera del 2010, una gran jornada dels moviments socials per convertir l’habitatge en un dret exigible a les Administracions. Tothom es va mostrar contrari al Pacte Nacional de l’Habitatge de Catalunya, que després de dos anys solament ha desenvolupat normatives favorables a la banca, immobiliaries i grans constructores.

———- COM TREBALLAREM? ———-

L’objectiu inicial d’aquest embrió de Xarxa es preparar l’Assemblea constituent de finals de primavera, per la qual cosa, els components s’han repartit les tasques per assegurar l’èxit. Així hi haurà una comissió que prepararà un document de presentació per afegir nous col·lectius al projecte. Un altra comissió prepararà l’extensió i el contacte. Una tercera portarà tot el tema de visibilització mediàtica i finalment una de mobilització que ajudarà a donar el perfil públic a la Xarxa a través d’accions de tota mena, des de la denúncia fins a concentracions, accions legals, etc

———- QUAN ES TROBAREM DE NOU? ———-

Aquesta trobada neix fruit dels tallers del Fum Social Català del 2010 on es varen donar les sinergies que han permés aplegar aquest projecte on participa ProuEspeculació.
La propera reunió ampliada serà el dissabte 17 d’abril a la Universitat Oberta “la Rimaia” si tot va be. La gent organitzada per tallers pel mati, després dinar i finalment assemblea plenària.
DEBAT- APORTACIÓ de ProuEspeculacio al TALLER HABITATGE del Fòrum Social Català del 2010

Habitatge en propietat

un forat negre paradís de banquers i rendistes

Parc públic de lloguer, el dret de la nostra gent

És una violència inaudita veure milions de habitatges buits e inaccessibles.
El dret a l’habitatge és necessari per a les persones.
Conquerir-lo serà a l’Estat espanyol una de les lluites més importants de la ciutadania contra la dictadura de las finances i els rendistes.
La lluita pel Parc Públic de Lloguer al Forum Social Català 2010


ProuEspeculacio.org de Nou Barris estarà present al FScat per posar veu a la nostra reivindicació.
Tots els col·lectius que lluitem per l’habitatge digne ens unim al FScat per cridar més fort.Què és el FScat? És una Reunió multitemàtica dels moviments socials de Catalunya, que es realitza cada dos anys, per posar en comú les reivindicacions dels diversos sectors, debats, seminaris, gresca, festa i manifestació unitària.
Es farà els dies 29,30 i 31 de gener a l’edifici de la Universitat Central de pça Universitat.

L’entrada és lliure i gratuita.
Els HORARIS i DIES dels debats de l’habitatge són aquests …
franja 2
dissabte 30
12h
.
aula

4.1

VdeVivienda, Assemblea contra el Mobbing immobiliari, 500×20 de Nou Barris, Prouespeculació.org, Vocalies Habitatge, Avv Esquerra de l’Eixample, Sostre Civic, Associació d’Afectades per la Violència Immobiliària Propostes populars entorn l’habitatge.

Esclafant les bombolles immobiliàries!

franja 4
dissabte 30
16h
aula

2.1

Aicec-Adicae, Observatori Desc, Plataforma d’Afectats per les Hipoteques, associacions de consumidors, entitats socials,associacions de immigrants, etc… Fòrum Hipotecari
Autonòmic

>>>> continua llegint >>>>>