LA TAULA ENERGÈTICA I D’HABITATGE DE FIGUERES COMENTA:

QUE ESTEM ASSABENTATS QUE MOLTS TÈCNICS DE SERVEIS SOCIALS PRESSIONEN ALS SEUS USUARIS PERQUÈ NO VINGUIN A LA NOSTRA ENTITAT. ENTENEM QUE AQUEST FET REPRESENTA UNA COACCIÓ I UN VIL XANTATGE CAP A LA GENT QUE VA A SERVEIS SOCIALS I CAP ALS QUALS FAN SERVIR LA FORÇA DE LA POR I DEL SEU “PODER” PER INTIMIDAR ALS MÉS VULNERABLES A PERDRE LES POQUES AJUDES QUE HAN OBTINGUT.

AIXÒ ÉS JUGAR MOLT BRUT, I NO ÉS DIGNE DE CAP PROFESSIONAL QUE TREBALLI AMB L’HONESTETAT I L’ÈTICA QUE CORRESPON A UN TREBALLADOR SOCIAL, I ES MEREXERIEN UNA DENÚNCIA PER PART NOSTRA. CONTRA LA PERSONA QUE VULNERA ELS DRETS DELS MÉS FEBLES A TRAVÉS D’AMENACES, DE LA POR I DEL PODER QUE COMPORTA EL SEU CÀRREC.LA TAULA ENERGÈTICA I D’HABITATGE DE FIGUERES NO ES DEIXA INFLUIR PER CAP AMENAÇA. EL NOSTRE OBJECTIU ÉS VETLLAR SEMPRE PER ELS MÉS OPRIMITS I DESEMPERATS D’ACORD AMB LA LLEI, LA CONSTITUCIÓ I ELS DRETS HUMANS I AIXÍ HO CONTINUAREM FENT, I LA PROPERA VEGADA QUE SUCCEIXI UN FET TAN MENYSPREABLE, REVELAREM EL NOM DE LA PERSONA QUE HA ACTUAT EN CONTRA DELS PRINCIPÌS ÈTICS DE LA SEVA PROFESSIÓ.

image_pdfimage_print

Deja un comentario

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies