LA TAULA ENERGÈTICA I D’HABITATGE DE FIGUERES INFORMA:

QUE UNA DONA AMB UNA GREU INFERMETAT, PER LA QUAL L’HAN OPERADA DIVERSES VEGADES, I QUE ARA LI HA TORNAT A REBROTAR. L’AJUNTAMENT, DESPRÉS D’UN DESNONAMENT DE FA 5 MESOS, L’HA DEIXADA EN UNA PENSIÓ, ON HA DE PUJAR ESCALES QUAN ELLA NO POT GAIREBÉ NI CAMINAR. AVUI LA TAULA ENERGÈTICA HA TRUCAT A HABITATGE DE LA GENERALITAT I ENS HA DIT QUE A CAUSA DE L’EMERGÈNCIA SOCIAL D’AQUESTA DONA VAN COMUNICAR, EL 16/OCTUBRE, A LA REGIDORA DE BENESTAR I FAMÍLIA, SRA. DOLORS PUJOL, QUE LI HAVIEN APROVAT EL PROGRAMA 60X40, PEL QUAL L’AJUNTAMENT LI BUSCAVA UN PIS DE LLLOGUER PER AQUESTA DONA I LA GENERALITAT LI PAGAVA EL 60% DEL SEU IMPORT I L’AJUNTAMENT EL 40%. NO HO HAN FET. AQUESTA DONA HA ESTAT PATINT ELS DOLORS DE LA SEVA CRUEL INFERMETAT SUMANT-HI ELS DE LA INCOMODITAT D’HAVER DE SORTIR CADA DIA PER ANAR A DINAR, A SOPAR, A PORTAR LA ROBA BRUTA, ETC. PENSEM QUE L’AJUNTAMENT HA ARRIBAT A UN LÍMIT INSOPORTABLE DE MALTRACTAMENT CAP ELS CIUTADANS MÉS VULNERABLES, ESTAN ACTUANT D’UNA MANERA DESPIETADA I ENS PREGUNTEM QUANTES PERSONES: PENSIONISTES, JUBILATS, ATURATS, SENSE RECURSOS, ETC. DEUEN MORIR-SE LENTAMENT SENSE QUE ENS N’ASSABENTEM. PREGUNTA: FINS QUAN HO AGUANTAREM?

image_pdfimage_print

Deja un comentario

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies