SERVEIS SOCIALS ES NEGUEN A ABONAR LA MEDICACIÓ D’UNA NOIA SENSE RECURSOS, QUE URGÈNCIES LI VA RECEPTAR, AL DIAGNOSTICAR-LI UNA GREU DEPRESSIÓ DE RIS

 

LA TAULA ENERGÈTICA I D’HABITATGE DE FIGUERES INFORMA QUE EN DATA 20-2-2018:

Que tal com vam explicar, ahir, la noia de 20 anys, que està al carrer vivint i que finalment, serveis socials, li permeten menjar, cosa que abans li negaven, però que encara, tot i estar tan malalta, no li han donat cap allotjament, va anar al metge d’urgències i li va diagnosticar una greu depressió amb ansietat que pot tenir conseqüències de risc. Avui, aquesta noia s’ha presentat a serveis socials, perquè necessitava que li abonessin un dels medicaments que havia de prendre’s i que ella, en no tenir recursos, no podia compra-lo. Doncs, bé, la recepcionista de serveis socials, li ha negat que pogués parlar amb la seva treballadora social, ja que li ha dit que a partir d’ara ja no pagaran ni medecines ni ulleres. En assabentar-nos d’aquesta negativa respecte a negar a una persona una cosa tan indispensable com és una medicina, hem escrit un e-mail, immediatament, a serveis socials, per comentar que era imprescindible que tingués la medicació i els hi hem enviat l’informe mèdic, però tot i així quan aquesta noia ha arribat, li han dit que anaven a tancar i que no li farien res. Seguidament han sortit tots els treballadors, deixant-la abandonada…

Com es trobava tan malament, ha anat d’urgències, que l’han atès, l’han medicada, i li han fet una nota per serveis socials comunicant-los que demà havien d’abonar-li la medicació a aquesta pacient, ja que la necessitava.

Què més pot passar ja a serveis socials? Com podem aguantar el maltractament cap a les persones més vulnerables? De continuar així i no rebel.lar-nos, Figueres es convertirà en un municipi on es deixarà morir els més pobres: pensionistes, aturats, etc. gent jove…

I ara, si ens posem a la pell, d’aquesta, gairebé, adolescent, maltractada, desemparada, humiliada, menyspreada, sola, abandonada al carrer, trista, deprimida, amb un atac d’ansietat, tenim raons per témer per la seva vida i responsabilidar a l’administració de qualsevol dany que pugui patir.

 

image_pdfimage_print

Deja un comentario

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies