UNA NOIA DE 20 ANYS ES MAREJA DE GANA A LA NOSTRA ASSEMBLEA!

LA TAULA ENERGÈTICA I D’HABITATGE DE FIGUERES INFORMA:

Que ahir, va venir a la nostra assemblea, una noia de 20 anys que es troba sense domicili ni menjar. Ens va explicar que va anar moltes vegades a serveis socials per demanar ajuda, però que li comenten que no li poden donar cap allotjament ni “MENJAR” perquè diuen que tenen el menjador ple. Estava marejada i es trobava malament de no haver menjar res. Només, pot aixoplugar-se a Cáritas a partir de les 23 hores fins a les 6 hores del matí, on tenen unes quantes hamaques, perquè homes i dones, tots junts, sense intimitat, s’hi estiguin. Totes aquests hores 17 hores les passa al carrer patint fred. Avui hem enviat a l’ajuntament dues cartes demanant-los que allotgessin a aquesta noia en un lloc més digne i que li donessin menjar perquè no en té, però en anar-hi ella li han respost que NO li’n donarien perquè NO tenien plaça al menjador! I a més, com tampoc NO està empadronada a Figueres, tornant a incomplir la llei de l’empadronament, suposem que els hi és indiferent si aquesta noia es mor de fam o de fred… L’Han enviada a Cáritas “diocesana”, que li han dit que només li donaven dos entrepans per avui i prou! Com es pot aguantar que Cáritas i Serveis Socials menyspreïn, maltractin, torturin, deixin morir als més desvalguts… ?

Agrairíem a Compromís d’Esquerres i a la CUP, a qui també enviarem aquest escrit, que intervinguessin en aquest assumpte tan greu de negar aliments a qui ho necessiti, perquè és horrorós veure que una noia es desmaia de gana, i creiem que seria necessari que assistissin a les reunions que fem les entitats a on hi van la gent amb precarietat a exposar els seus problemes, perquè la realitat del poble la transmet la gent del carrer.

image_pdfimage_print

Deja un comentario

Uso de cookies

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos sobre el derecho a la vivienda y contra los que especulan con nuestras vidas. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies