La Llagosta es declara lliure de desnonaments i x dació hipotecària

la llagosta mocion contra desnonaments aprovada
La passada nit del 30 de setembre el ple al complert (ICV-EUiA-CpLl-PSC-PP i CIU) va aprovar la moció al ple (desprès del març 2011 votar a favor de la dació en pagament): per evitar els desnonaments i la urgent implantació del parc de lloguer públic. Aquesta moció ciutadana va ser presentada per l’Assemblea Popular de la Llagosta (desprès del 15M) i recolçada per uns centenar de signatures.
El consitori es va comprometre a crear una Comissió mixta entre polítics i afectats (amb técnics municipals) per crear protocols d’urgència per trobar solucions dignes per les famílies en cas d’execució hipotecària o desnonaments per motius econòmics justificats. El més destacable del ple, a més de la propera creació d’aquesta eina de participació i pressió ciutadana, és l’acord per mediar amb les entitats financeres per a que els habitatges embargats passin a formar part del parc de lloguer social del municipi.

Us adjuntem una foto dels membres de l’assemblea i la PAH desprès del ple.

SÍ SE PUEDE !!

Adjuntem també la moció aprovada.   format RFT ….   format PDF

Raquel i Desi de la PAH de la Llagosta
afectadoshipotecallagosta@gmail.com

image_pdfimage_print

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *