Encara no hi ha habitatge digne, continuem treballant!

Fins quan esperaràs per fer alguna cosa per l’habitatge digne? L’especulació no s’atura i per moltes mesures que surtin dels polítics, totes sabem que no faran de l’habitatge una cosa digne i accessible.

Aquesta lluita no es només cosa de joves, no volem únicament un pis per poder marxar de casa, treballem per un habitatge digne per a totes les persones! Hipotecada o de lloguer, per tenir un sostre no vol dir que això no vagi amb tu.. el treball encara continua, o creus que el que pagues cada més per les quatre parets es digne?

El proper dijous 26 d’Octubre, l’Assemblea per l’Habitatge Digne de Nou Barris – Prou Especulació! es reunirà a les 20:00h als locals de l’AAVV de Porta, al carrer Estudiant 26-28. Si creus que pots fer quelcom més per l’habitatge digne que ignorar el tema fins que necessitis un pis i te n’adonis de com està la situació, t’esperem el proper dijous.fins-quan.jpg

image_pdfimage_print

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *