Acampada contra l’especulació a Nou Barris

Avui dijous han començat els actes del cartell de la Setmana de Lluita a Nou Barris. Després de la cassolada, s’han projectat dos documentals, El Forat de Falconetti Peña i Barcelona 2006: L’any del civisme de Jordi Oriola.

Simultàniament a la projecció, s’ha començat la instalació d’una acampada a la Plaça Angel Pestaña ( Prosperitat – Nou Barris ) amb la intenció de fer visible el problema de l’habitatge. Us convidem a participar de l’acampada aquesta nit, divendres i dissabte!

Acampada a Nou Barris

Acampada a Nou Barris

Acampada a Nou Barris

La Setmana continua endavant! T’esperem a la Acampada per l’habitatge digne i contra l’especulació a la Plaça Angel Pestaña. Fem visible la situació de precarietat en que vivim quan més els hi cou. Planta’t contra l’especulació i per l’habitatge digne!

Actualització
Aquesta matinada, al voltant de les 3:30, quatre furgones i tres patrulles de la Guardia Urbana s’han presentat a la Plaça Ángel Pestaña i han desallotjat l’acampada per l’habitatge digne i contra l’especulació.

image_pdfimage_print

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *