Carnaval 2006 a Nou Barris

El dissabte de carnaval, durant la rua del districte de Nou Barris, una colla d’estafadors i mafiosos de “Notengocasa” i “Don Listo”, dues immobiliàries conegudes, han volgut estafar-nos venent una propietat immobiliària durant la festa.

Carnaval 2006 a Nou Barris

Afortunadament, la gent que hi havia gaudint del carnaval els va respondre amb crits d’especuladors, “xoriços”, etc…

Des d’ aquí fem un crit d’alerta contra aquesta colla. Són molt perillosos, fins al punt que deixen sense casa o obliguen a anar-se’n del barri als veïns que hi vivim. Els reconeixereu per la seva corbata verda. Ja ho sabeu, si us els trobeu no ho dubteu: feu-li saber el que penseu d’ ells.

image_pdfimage_print

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *